Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hajhosszabbítás

 

Kép

 

Csomózás, Hajcsomózás

A hajcsomózás vegyszer és fájdalommentes. Ez a módszer közkedvelt azok körében, akik tincsekkel szeretnék hajukat dúsítani vagy hosszabbítani. Szinte észrevehetetlen. Véleményem szerint ez a módszer a legmegfelelőbb a különböző igények kielégítésére. Nem roncsolja a hajszálak szerkezetét, illetve minimálisan nagyobb odafigyelést kíván a saját haj ápolásához képest. 

 

Csomózás, HajcsomózásA hajcsomózás a hajhosszabbítások egyik fajtája. Kétféle csomózást különbözetünk meg: Egyik a teljes csomózás, ahol a Vendég hajának 100 %-át bedolgozzák, valamint a takaró hajas csomózást, ahol a fejtetői rész szabadon marad, és takaróhajként szolgál.

A hajcsomózás úgy készül, hogy a Vendég saját hajához kicsi tincsekben póthajat fonnak (1 cm-es hosszúságban),majd a fonatot azonnal eldolgozzák. Ezáltal a haj töveknél 1 cm-es kicsi fonatok láthatóak, a póthaj többi része, pedig szabadon lóg. Kezelése megegyezik a saját haj kezelésével, lehet festeni, csavarni, szárítani.  A hajcsomózáshoz a hajat csak egyszer kell megvásárolni, utána már csak bontásért, illetve a felhelyezésért kell fizetni. A haj újra használható, a haj újra csomóztatása hajnövéstől függően általában 2-3 hónap. A csomózásos hajhosszabbítás nagyon kényelmes viselet.

Előzetes időpontegyeztetés, bejelentkezés:
Somhegyi Rita, 06 305327989

 

 

 

 

 


 

Kép

 

 

A mappában található képek előnézete Riti Munkái